Contact

Contact
E-mail: bestuur@checknijmegen.nl

Postadres: Van Schaeck Mathonsingel 10, 6512 AP Nijmegen

 

 

Zakelijk
De Charitatieve en Culturele Koepel (CHECK) is een koepel voor studentenverenigingen die charitatief en cultureel ingesteld zijn. Deze verenigingen lopen uiteen van toneelverenigingen tot koren en van dansverenigingen tot goede doelen. In totaal vertegenwoordigt CHECK 23 verenigingen en hiermee meer dan vierhonderd studenten. Het aantal verenigingen zal naar verwachting stijgen aankomend jaar.

Deze studenten houden zich naast hun studie bezig met hun vereniging. In de praktijk betekent dit het organiseren van activiteiten, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het durven verleggen van grenzen. De verenigingen kenmerken zich door een flink enthousiasme voor nieuwe ideeën en een grote bereidheid tot samenwerking.

CHECK organiseert op basis van haar culturele en charitatieve waarden jaarlijks verschillende activiteiten waar vele studenten op af komen. Het Cultuurfeest en Project Verzorgingstehuizen zijn voorbeelden van activiteiten die een groot succes genieten en daarnaast maatschappelijk iets teweegbrengen.

CHECK biedt verschillende mogelijkheden voor samenwerking, promotie en contact met studenten. In de eerste plaats zijn CHECK en haar verenigingen altijd op zoek naar samenwerking voor het organiseren van activiteiten en evenementen. De gemotiveerde verenigingen kunnen hiermee een interessante partner worden. Ten tweede biedt CHECK digitaal en fysiek de mogelijkheid tot promotie. Kleding, banners en flyers kunnen tijdens activiteiten voor veel bekendheid zorgen. Daarnaast bieden de website en de facebookpagina ruimte voor promotie. In de laatste plaats heeft CHECK goed contact met de lidverenigingen, universiteit en de HAN. Voor het bereiken van studenten is CHECK een belangrijke schakel.

Ziet u kansen in samenwerking of bent u geïnteresseerd in informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Stuur ons een bericht

Uit veiligheidsoverwegingen kunt u dit formulier alleen invullen als u Javascript ingeschakeld heeft.
Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Bericht
 
Versturen
Uw bericht wordt verzonden...