Over de Leden

A.S.V. Karpe Noktem

De Alternatieve Studentenvereniging (A.S.V.) Karpe Noktem is een Nijmeegse studentengezelligheidsvereniging. Ze is opgericht in 2004 om een tegengeluid te bieden aan de al bestaande, traditionele studentenverenigingen. Dit kenmerkt zich vooral door het vrijblijvende karakter van haar lidmaatschap, en een sterke nadruk op gelijkheid tussen leden. De vereniging telt ongeveer 200 leden. Sinds 2008 is Karpe Noktem gevestigd in sociëteitspand Villa van Schaeck.

Karpe Noktem is een dynamisch alternatief voor iedereen die zich niet tot traditionele verenigingen aangetrokken voelt. Wij brengen HBO- en WO-studenten op een ongedwongen manier samen. De meeste verenigingen eisen van nieuwe leden een ontgroening en jarenlange aanwezigheidsplicht. Karpe Noktem wil vooral veel bieden: borrels, live muziekavonden, spelletjesavonden, weekendjes weg, mooie feesten, culturele uitjes en nog veel meer.

Bij Karpe Noktem maken de leden de vereniging. Karpe Noktem biedt vrijwel constant activiteiten aan die door actieve leden zijn georganiseerd. Daardoor blijft iedereen bij elkaar betrokken en is er voor ieder wat wils.

Klik hier om de website van A.S.V. Karpe Noktem te bezoeken.