Over de Leden

Studenten Bigband Nijmegen

Ben jij geïnteresseerd in Fusion, Jazz, Funk en Wereldmuziek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met de instelling WORK HARD PARTY HARD maakt SBBN spetterende bigband muziek en een goede afterparty.

We werken op projectbasis: ieder semester werken we aan een nieuw, eigen project gebaseerd rond een bepaald thema of genre, zoals bijvoorbeeld ons project ‘HYPED’ rondom funky muziek. Voor sommige projecten werken we samen met gastmuzikanten of andere ensembles. Hier naast treden we ook op aanvraag op.

Repeteren doen we op de universiteit: we zijn iedere maandag van 19:00-21:45 te vinden in de kelder van Thomas van Aquinolaan 8. We gaan er dan volle bak tegenaan met uitdagende muziek en veel gezelligheid.

We zijn een studenten bigband, dus naast het delen van onze passie voor muziek maken we natuurlijk ook ruimte voor sociale bezigheden, zoals onze wekelijkse nazit, maandelijkse themaborrel en het legendarische repetitieweekend! Ben je na het lezen van deze informatie even enthousiast als wij?

Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen naar: bestuur@sbbnijmegen.nl.

Kijk ook eens op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/SBBNijmegen/.

Klik hier om de website van Studenten Bigband Nijmegen te bezoeken.